torstai 24. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen


Heijssan! Miks se on aina niin, että tulee kipeäksi just silloin kun olis kaikenlaisia menoja eikä vois jäädä omaan sänkyyn nukkumaan? Miks en vois olla sillon kipee, kun tuntuu että olis ihanaa jäädä kotiin sen sijaan et menis kouluun? Näitä asioita pohtiessani -kotona sängyn pohjalla- päätin kirjoittaa vähän mun pääsiäisestä ja pääsiäislomasta:) 


Palmusunnuntaina lähdin pikkusiskon, pikkuveljen, äitipuolen, serkun & sen lapsien mukaan virpomaan. Mukana matkassa oli söpö pieni pupu,kisu,nalle ja pikkunoita. Voi että kun pikkuset oli söpöjäIlmeisesti sukulaiset haluaa ajatella että myös mä oon viel lapsi;sain vähän suklaata vaikka en edes pukeutunut mitenkään :D

 

Pääsiäisloma tuli kyllä niin tarpeeseen! Sää oli ihan huikee; pariikymmentä astetta ja auringonpaistetta♥ Torstaina vietettiin äidin kanssa koti-ilta :).Perjantaina kävästiin Liisan kanssa katsomassa Kanervan sirkusesitys ja sitten kahviteltiin isolla porukalla ja juhlittiin Kanervan 18 v. synttäreitä :) Ella ja Marika oli tehny huikeen hirvikakun! Oli ihan älyttömän hyvän makustakin ;) Kun pääsin kotiin, tehtiin äidin ja Villen kanssa yhdessä pizzaa.
Lauantaina minä ja Heidi mentiin Liisalle yöks. Seikkailtiin iltamyöhään kuvausretkellä; riehuttiin kallioilla, kuvailtiin junia, naurettiin,löydettiin hirmupaljon sinivuokkoja, nautittiin auringosta ja lämmöstä,järven vesi oli kylmää,ilma tuoksui keväälle,auringonlasku oli kaunis ja tuntui siltä kuin kesäloma olisi jo alkanut♥     

 


tumblr_n4iarqw2j61ryp28zo1_500.gif
Yöllä juotiin teetä, syötiin jätskiä ja katottiin 10 things I hate about you, juteltiin syvällisiä ja vähemmän syvällisiä asioita, oltiin nälkäsiä ja syötiin "aamuyöpalaa" (siinä kohtaa kello oli neljä ja jutut oli sen mukasia). Kuuden aikoihin tajuttiin että aurinko alkaa nousta ja todettiin että vois mennä aamupalalle, sitten nukahdettiin. 
Aamu oli ihana; aurinko ja aamupala,ulos kuumuuteen astuminen ja hämmennys: nythän on huhtikuu ja helle?!, katolla auringossa hengailu ja hyvää musiikkia,ehkä vähän tanssinkin koska teki mieli. Onnellinen. Se pieni sana kuvaa hyvin mun lomaa. On niin hassua,kuinka ystävät ja tälläset pienet asiat saa hetkessä unohtamaam stressin ja ahdistuksen,kaikki inhottavat asiat tän hetkisessä elämässä.Sunnuntaina grillattiin mummulla ja laitettiin parveke kesäkuntoon. Maanantain vietinkin kokonaan parvekkeella nauttien vikasta lomapäivästä. Mutta kohtahan on vappu ja taas lomaa jeij!

Ja vielä tän pitkän postauksen loppuun Liisan innoittamana:

PÄÄSIÄISLOMAN TOP 10:

1.Aurinko & lämpö
2.Aamuyön höpötykset & Twitterin täyttäminen niillä.
3.Ystävät♥  
4.Hyvä musa
5.Ruoka & herkut
6.Doctor Who & Sherlock
7.Löhöily
8.Valokuvaus
9.hymyily & tanssiminen
10. 10 things I hate about you

0 kommenttia:

Lähetä kommentti